Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστεν-άρης!

Με την ατυχία του μπορεί να τα βάζει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, ήταν καλύτερος, είχε δοκάρι, όμως παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αναστεν-άρης!
Action Images



Είχε δοκάρι με τον Αγκάνθο, είχε πολλές καλές ευκαιρίες για γκολ, έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές και… αναγκάστηκε να παίξει σχεδόν με δέκα παίκτες, αφού ο Γιάννης Παπαδόπουλος, μία έβγαινε και μία έμπαινε λόγω τραυματισμού, όμως γκολ δεν έβαλε.

Ο Άρης, μπορεί να τα βάζει με την τύχη του αφού έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, παραμένοντας στην τελευταία θέση της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς:


Παιχνίδι ζωής ή θανάτου ήταν αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό . Οι «κίτρινοι» ήξεραν από την αρχή πως δεν είχαν περιθώριο άλλου κακού αποτελέσματος, αφού η τελευταία θέση στη βαθμολογία κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Μιλίνκοβιτς. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός, μπορεί, άμεσα να μην «καίγεται», όμως ήθελε να πάρει βαθμό ή βαθμούς από μια ομάδα που θεωρητικά έχουν τους ίδιους στόχους.

Ο Αγκάνθο, επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, ταλαιπωρούσε ιδιαίτερα τους αμυντικούς του Παναιτωλικού και μάλιστα, θα μπορούσε να σκοράρει αν η μπάλα δεν σταμάταγε στο αριστερό δοκάρι του Ράφαελ. Ο Ισπανός επιθετικός ήταν… τα πάντα για τον Άρη καθώς όχι μόνο ήταν απειλή, αλλά «έσπαγε» την μπάλα στα δύο άκρα, ανοίγοντας διαδρόμους για τους Σταυρόπουλο και Ουντότζι. Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά σε γκολ σε μία στιγμή με τον Καμαρά, όμως αυτό δεν ήρθε και το 0-0 συντρόφευε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε πολύ. Ο Άρης συνέχιζε να πιέζει, ανέβασε την αμυντική γραμμή του, πίεσε περισσότερο τον Παναιτωλικό, αφήνοντάς τους, μοιραία, χώρο για να βγάλει κόντρες με τον ταχύτατο Καμαρά και τον τεχνίτη Μπόγιοβιτς. Οι αναγκαστικές αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει ο Μιλίνκοβιτς, του άλλαξαν τα πλάνα, την στιγμή που ο Χάβος, προσπαθούσε να διαχειριστεί το 0-0 που κρατούσε η ομάδα του.

Οι αλλαγές στην σκακιέρα δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα, ο Παναιτωλικός άρχισε να συμβιβάζεται με την ιδέα της ισοπαλίας και του ενός πόντου, την στιγμή που προσπάθησε να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που είχε για κόντρα επιθέσεις. Σε κάποια από αυτές γκολ δεν του ήρθε, ενώ και στις όποιες φάσεις δημιούργησε ο Άρης, παρέμεινε «άσφαιρος», με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε και να χαρίζει από έναν πόντο σε κάθε ομάδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Πουλίδο, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (27’ λ.τ. Οικονομόπουλος), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος (58’ Ίμπε), Τάτος (66’ Αγγελούδης), Ουντότζι, Αγκάνθο.

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Μανιάς, Ηρακλής.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Κούσας, Ζούνιορ (83’ Μουμίν), Γοδόι, Πόι (64’ Σφακιανάκης), Καμαρά, Μελισσάς, Μπόγιοβιτς (87’ Πασάς).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Μεταξούλης, Παπουτσογιαννόπουλος, Άσκες.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου