Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στολίδι το ανακατασκευασμένο γήπεδο του Δοκιμίου

        
 koi-gipedo-dokimi3
Με μια σεμνή τελετή που διοργάνωσε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ο Αθλητικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος «ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ», παραδόθηκε επίσημα προς χρήση το ανακαινισμένο Δημοτικό γήπεδο Δοκιμίου.
Με την παρέμβαση του Δήμου Αγρινίου οι γηπεδικές εγκαταστάσεις διαθέτουν χλοοτάπητα. Ταυτόχρονα έγιναν εργασίες ανακαίνισης στους χώρους των αποδυτηρίων και στο βοηθητικό γήπεδο ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών και της νεολαίας, σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός μετά την τελετή αγιασμού στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά παραδίδουμε σήμερα στην τοπική κοινωνία του Δοκιμίου τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις.
 koi-gipedo-dokimi1
 koi-gipedo-dokimi2
Είχαμε υποσχεθεί ότι αυτό το γήπεδο πρέπει να ανακατασκευαστεί και να διαθέτει χλοοτάπητα. Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας αλλά και τη διοίκηση του Απόλλωνα Δοκιμίου, δημιουργήσαμε ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό αθλητικό χώρο.
Με την ευκαιρία αυτή, ανανεώνουμε ως Δημοτική αρχή την υπόσχεσή μας στους νέους και στους φίλους του αθλητισμού ότι η προσπάθεια για τη δημιουργία και την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων θα συνεχιστεί όσο δύσκολες και αν είναι οι οικονομικές συνθήκες γιατί έχουμε χρέος απέναντι στους νέους και στους αθλητές να τους παρέχουμε σύγχρονους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.
Στην κατεύθυνση αυτή η Δημοτική αρχή έχει ανακαινίσει αντίστοιχα γήπεδα, στη Γαβαλού, στον Άγιο Ανδρέα, στην Παραβόλα, στο Καινούργιο, στο Παναιτώλιο ενώ προγραμματίζονται εργασίες ανακατασκευής και στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Θέλω να καλέσω τους αθλητικούς συλλόγους αλλά και τους νέους που ασχολούνται εθελοντικά και χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις να τις διατηρήσουν σε καλή κατάσταση και να ευχηθώ σε όλους καλή αθλητική χρονιά».
 koi-gipedo-dokimi4
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου κ. Γιάννης Καρατσώρης, ο οποίος τόνισε ότι χάρη στη συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου μέσα σε μια αρνητική οικονομική συγκυρία «…δημιουργήσαμε έναν αθλητικό πόλο έλξης υλοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δοκιμίου.»
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Α. κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια με πρωτεργάτη το Δήμο Αγρινίου έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την αναβάθμιση των γηπέδων.
Τέλος ο Πρόεδρος του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ» κ. Λάμπρος Ντζιφέρης ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή για την εποικοδομητική συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την ανακατασκευή του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου