Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλώσεις προπονητών

        

sup-aris-panai5
Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς πιστεύει ότι ο Άρης στάθηκε άτυχος απέναντι στον Παναιτωλικός τονίζοντας πως «δεν έμπαινε μέσα η μπάλα», ενώ ο Χάβος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναιτωλικού, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.
1029323
Με την τύχη του Άρη τα έβαλε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του προσπάθησε για τη νίκη, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. «Ήμασταν καλοί σήμερα, βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση και ο Άρης προσπάθησε αρκετά. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα», ήταν τα λόγια του.
www.gazzetta.gr
No 664902
Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναιτωλικού, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αρη«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, παρόλο που αγωνιζόμασταν με δύο φορ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε τον έλεγχο και ο Αρης δεν είχε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης, ως γηπεδούχος και έχοντας την ανάγκη των βαθμών, πίεσε, είχε φάσεις. Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά και δεν είχαμε προβλήματα γενικά», επεσήμανε ο Ελληνας τεχνικός μιλώντας στη Nova.
www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου