Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Οπαδική συμπλοκή με βαριά τραυματία στο Μεσολόγγι (φωτο)

        
geg-epeisodia-opadoi-mesologgi
Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές  οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου.
Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου, κοντά στα δικαστήρια του Μεσολογγίου. Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφερουν πως οι οπαδοι του ΠΑΟ ήταν περίπου 150 άτομα, αρκετά απο αυτα από άλλες περιοχές. Περιπου δέκα με δεκαπέντε οπαδοι του Ολυμπιακού βρίσκονταν στην ταρατσα του κτιριου όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου.
Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρήψη φωτοβολίδων, καδρονιών κλπ, μεταξύ των οπαδών και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν πολύ σοβαρά τραυματία που δέχθηκε στο κεφάλι πετρα.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο τραυματίας είναι νεαρός απο την Αρτα και ήδη έχει μεταφερθει διασωληνομένος στο ΠΠΝ του Ρίου.
φωτογραφίες απο το onairnews.gr
epeisodia mesologgi5 epeisodia mesologgi6 epeisodia mesologgi7 epeisodia mesologgi8 epeisodia mesologgi9 epeisodia mesologgi10 epeisodia mesologgi3
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου