Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Το… ντεμπούτο του Στέφενς και του Χάβου

        
pan-xabosΟ τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με τη Μέταλιστ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ακολούθησε το εντός έδρας ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Ξάνθη, ενώ απόψε (19.15, Novasports 2) ο Ολλανδός προπονητής του Δικέφαλου θα κάνει το εκτός έδρας ντεμπούτο του στη Super League στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η οποία θα είναι και πάλι κεκλεισμένων των θυρών.
Προπονητής της ομάδας του Αγρινίου είναι από τον περασμένο Ιανουάριο ο 44χρονος Μάκης Χάβος, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ από το 1992 ως το 1996 ενώ την περίοδο 2010-11 είχε διατελέσει προπονητής του Δικέφαλου. Η σημερινή αναμέτρηση θα είναι η πρώτη του απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Παναιτωλικός ως γηπεδούχος απέναντι στον Δικέφαλο μετράει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Για πρώτη φορά οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον θεσμό του Κυπέλλου την περίοδο 1968-69 και στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην παράταση (3-2).
Στο πρωτάθλημα της περιόδου 1975/76 η ομάδα του Αγρινίου φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε 0-2, ενώ την επόμενη χρονιά ο Δικέφαλος έφυγε και πάλι νικητής με σκορ 1-2.
Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον Παναιτωλικό, δεδομένου ότι στη Θεσσαλονίκη μετράει μόνο ήττες, ήταν την περίοδο 2011-12 όταν κράτησε τον Δικέφαλο στο 1-1.
http://www.paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου