Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Τελικά παραιτήθηκε…

        

0mour1
Χθες ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αγρινίου κ. Δημήτρης Μουρτζιάπης επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμά του
Χθες υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Αγρινίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μουρτζιάπης, ο οποίος είχε διατελέσει επί οκτώ χρόνια και δήμαρχος Στράτου.
Οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μουρτζιάπη στην παραίτησή του, όπως επικαλείται, είναι οικογενειακοί και προσωπικοί.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την Τρίτη 20 του τρέχοντος μηνός με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Μανώλη Αγγελάκα, ο κ. Μουρτζιάπης είχε κηρυχθεί έκπτωτος του αξιώματός του. Ο λόγος που συνετέλεσε στην λήψη της απόφασης που έλαβε ο κ. Αγγελάκας αφορούσε καταδικαστικές αποφάσεις που υπήρχαν εις βάρος του ανεξαρτήτου δημοτικού συμβούλου Αγρινίου, λόγω κάποιων ιδιωτικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων του.
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 23 Αυγούστου, ο κ. Αγγελάκας ανακάλεσε την απόφαση περί έκπτωσης του κ. Μουρτζιάπη από το αξίωμα. Ο κ. Μουρτζιάπης φέρεται να είχε καταθέσει ένσταση, η οποία μέχρι να εξεταστεί ανακαλείται η απόφαση έκπτωσης. Χθες 30 Αυγούστου ο κ. Μουρτζιάπης υπέβαλε την παραίτησή του.
Συνεπώς, μετά τα παραπάνω τη θέση του παραλμβάνει ο πρώτος επιλαχών δημοτικόε σύμβουλος κ. Δημήτρης Θώμος
Κων/νος Χονδρός
Εφημερίδα «Συνείδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου