Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Θέλει Γεωργιάδη και Λόπεζ ο Παναιτωλικός!

        
pan-georgiadis-paok
Μια από τις θέσεις στις οποίες ο Μάκης Χάβος ρίχνει το βάρος του στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναιτωλικού είναι η μεσοεπιθετική γραμμή. Εκεί όπου θέλει παίκτες γρήγορους και διεισδυτικούς που να μπορούν να αναστατώσουν τις αντίπαλες άμυνες κυρίως από τα άκρα.
Ενας τέτοιος είναι και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μπει γερά στο μεταγραφικό κάδρο της αγρινιώτικης ομάδας, από τη στιγμή που η θέση του στον ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι ιδιαίτερα επισφαλής, παρά το ότι έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο.
Οι Αγρινιώτες θεωρούν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ως την καταλληλότερη λύση για να ενισχυθούν στην επιθετική γραμμή τους και ποντάρουν σε πολλά. Πρώτον στο γεγονός πως και ο ίδιος ο παίκτης αναζητά έναν νέο σταθμό για να αναγεννήσει την καριέρα του, η οποία φέτος πήρε την κατιούσα. Από τη γεμάτη χρονιά (30 συμμετοχές – 3 γκολ) που έκανε την πρώτη του σεζόν (2011-12) στον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην κλήση του στην εθνική ομάδα, φέτος το «κοντέρ» έγραψε μόνο 11 ματς και 1 γκολ, κάτι στο οποίο συνετέλεσαν και οι δυο απανωτοί τραυματισμοί του.
Αλλο σημαντικό στοιχείο είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι διοικήσεις των δυο ΠΑΕ, αλλά και η θετική άποψη που έχει για το ταλέντο του ο Μάκης Χάβος.
Θέλει και Λόπεζ από Βέροια
Μετά την απόκτηση των Καλογέρη και Καλί, ο Παναιτωλικός έχει βάλει στο στόχαστρό του έναν ακόμη παίκτη από τη Βέροια.
Ο λόγος για τον 32χρονο Ισπανό κίπερ Τζόναθαν Λόπεζ. Πάντως, η περίπτωσή του δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς, παρά το γεγονός πως η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται πως είναι ελεύθερος, η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ υπογραμμίζει πως δεσμεύεται με συμβόλαιο και τον κρίνει αδικαιολογήτως απόντα από τις δυο πρώτες προπονήσεις της ομάδας.
Του ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ απο το sentragoal.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου