Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΕΜ: Κρίσιμα 24ωρα για το μέλλον του συλλόγου

        
spo-aemΛίγα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει από την κομβικής σημασίας γενική συνέλευση για την ΑΕ Μεσολογγίου, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ σε αίθουσα της πρώην νομαρχίας στο Μεσολόγγι.
Μετά την συνέλευση θα διεξαχθούν και εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος που θα αναλάβει να οδηγήσει την πρωταθλήτρια του 5ου ομίλου στης Δ Εθνικής στην ΝΕΑ Γ Εθνική.
Όπως έχουμε ξανά γράψει τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά όχι μη αναστρέψιμα, για να γίνω σαφέστερος τα 2-3 άτομα που είχαν απομείνει από τον Ιανουάριο και μετά και έτρεχαν όλα τα ζητήματα της ομάδας από την προηγούμενη διοίκηση (μιας και τώρα δεν υπάρχει διοίκηση) μαζί με τον πρώην πρόεδρο κ Βισβίκη έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα ώστε να βρεθεί κάποια λύση για το καλό της ομάδας.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάποια θετικά σημάδια να υπάρχουν στον ορίζοντα τόσο με το θέμα τον μελών που από της πληροφορίες μας αυτήν την ώρα είναι περιττά 85 – 90 ενήμερα (έχουν κατατεθεί τα χρήματα στον λογαριασμό) και αν συνυπολογίσουμε και τα 50 μέλη που έχει υποσχεθεί και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ Κατσούλης και αναμένεται να δοθούν την Δευτέρα, καταλαβαίνουμε ότι σε αυτό το κομμάτι έχουμε μια σημαντική εξέλιξη.
Τώρα θα πει ο καθένας και με αυτά τα χρήματα μπορεί να κατεβεί η ομάδα στην Γ Εθνική, όχι βέβαια, για αυτό και συμφώνα με έγκυρες πληροφορίες του Aitosports.gr μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται διαδοχικές συναντήσεις μελών της πρώην διοίκησης με ανθρώπους που μπορούν να συνεισφέρουν αυτή την δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι μας.
Απ’ ότι αντιλαμβάνεστε οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για το μέλλον του συλλόγου.
Μιχάλης Δημητρίου
http://www.aitosports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου