Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Φόβοι για χειρότερα με τη βεντέτα αντιεξουσιαστών – Χ.Α. στο Αγρίνιο

        
koi-xa-anarxikoi-flag
Δεν  προχωρά στην κατάθεση  μήνυσης ο νεαρός που το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων την ώρα που κουρεύονταν σε κομμωτήριο στο κέντρο του Αγρινίου.
Αστυνομικοί μίλησαν στο νοσοκομείο με τον νεαρό, που είναι ενεργό μέλος της Χ.Α. στο Αγρίνιο και όπως τους γνωστοποίησε, δεν αναγνώρισε κανέναν και ούτε επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση.
Από εκεί και πέρα η Αστυνομία, έχει καλέσει αυτόπτες μάρτυρες σε κατάθεση, ενώ ερευνά και την πιθανότητα να αξιοποιηθεί οπτικό υλικό από κάμερες που υπάρχουν σε γειτονικά καταστήματα. Ο νεαρός Χρυσαυγίτης έχει διαμάχη με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και σε τοίχους του Αγρινίου, υπάρχουν απειλητικά συνθήματα σε βάρος του!
Απειλητικά μηνύματα εκτοξεύονται σχεδόν καθημερινά από το διαδίκτυο και από τις δυο πλευρές ενώ από την πλευρά των αντιεξουσιαστών λέγεται πως ο 27χρονος έχει συμμετάσχει σε επιθέσεις κατά αντιεξουσιαστών στο Αγρίνιο και έτσι ο φαύλος κύκλος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών στο Αγρίνιο, καλά κρατεί…
Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποια θα είναι η συνέχεια και τι συνέπειες μπορεί να έχει. Πλέον μετά το πρόσφατο επεισόδιο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, σε βάρος και πάλι του ίδιου ατόμου, τα… καουμποϊλίκια που ακολούθησαν από τον βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση σε διάφορα στέκια και καφέ στο Αγρίνιο, μέσα σε λίγες μέρες,  το σημερινό επεισόδιο στο κομμωτήριο έρχεται να επιβεβαιώσει πως υφίσταται κλιμάκωση της βεντέτας μεταξύ των δυο πλευρών και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει που μπορεί να λάβει χώρα το επόμενο επεισόδιο και τι μορφής θα είναι.
Αστυνομία, αλλά και η τοπική κοινωνία φοβούνται ανοικτά πλέον πως με την μορφή που έχει πάρει αυτή η αντιπαράθεση που έχει τα χαρακτηριστικά κλεφτοπόλεμου,  θα σημειωθούν πιο σοβαροί τραυματισμοί αν όχι κάτι χειρότερο…
Ο νεαρός τραυματίας, έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, έχει ήδη λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου