Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πρωταθλήτρια η ομάδα του Αστέρα Ναυπάκτου

 

Πρωταθλητή έχει από σήμερα το απόγευμα στην κατηγορία η ΕΠΣΝΑ , αφού ο Αστέρας Ναυπάκτου νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Ατρόμητο Αντιρρίου στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα
Η ομάδα της Ναυπάκτου που έδειξε μια σταθερότητα και μια συνεχόμενη ανοδική πορεία στην διάρκεια του πρωταθλήματος δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει και σήμερα στην νίκη με σκορ 2-0 στο γειτονικό ντέρμπι με τον ατρόμητο Αντιρρίου εκτός έδρας.
Περά το γεγονός ότι στην ομάδα της Ναυπάκτου της αρκούσε και η ισοπαλία για να ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια έπαιξε για την νίκη και έφτασε σε αυτή περισσότερα εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-0. Τα γκολ του Αστέρα πέτυχαν ο Θόδωρος Καλαβρουζιώτης στο 12΄και ο Ψυχογιός στο 72΄. Οι νικητές στο 80΄είχαν δοκάρι με τον Θανασιό.
Τώρα η ομάδα του Αστέρα θα αρχίζει την προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων μπαράζ που θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα με τους πρωταθλητές των γειτονικών ενώσεων Φωκίδας, Άρτας και Πρέβεζας. Στο μίνι αυτό πρωτάθλημα αυτός που θα πάρει την πρώτη θέση θα συμμετάσχει την νέα περίοδο στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Γ ΄εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου