Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Χωρίς άγχος στο Αγρίνιο o Φωκικός

Ο Φωκικός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και απέναντι στον Παναιτωλικό
Ημέρα ξεκούρασης είναι η Τρίτη (26/02) για την ομάδα της Άμφισσας και από την Τετάρτη (27/02) άπαντες θα στρέψουν το βλέμμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά στον Φωκικό τόνωσαν την ψυχολογία τους με την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι, θα παραταχθούν χωρίς άγχος στο Αγρίνιο, δεδομένων και των απουσιών που θα έχουν.
Ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου δεν υπολογίζει στους Ευσταθίου, Σκαρίμπα, Θέο, Θωμόπουλο και στον Μπουλούλη. Αναμένεται, λοιπόν, να στηριχτεί στο ίδιο σχήμα που παρέταξε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Ανέστης Νάστος, εξάλλου, ανέφερε στο blog του: «Το είχα αναφέρει, απλά να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και θα επιμένω να το λέω και ας γίνομαι κουραστικός. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα μπορούσα να πω ότι ήταν «άδικο». Θέλω να πω ότι αν έμπαινε γκολ η κεφαλιά του Λίτσου μετά από κόρνερ που εκτέλεσα θα μιλούσαμε για μια σπουδαία νίκη. Αλλά επειδή με τα «αν» δεν παίζεις μπάλα, πρέπει να παίζουμε έτσι όπως παίξαμε, με ψυχή πάθος και χωρίς φόβο χωρίς να κλειστούμε πίσω ούτε μια στιγμή. Ευχαριστώ και εγώ τον κόσμο της Άμφισσας που μας στήριξε τόσο».
Flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου