Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Γκόγκιτς: «Ούτε εγώ δεν το πίστευα στην αρχή»


Το σύνθημα για τους αγώνες που ακολουθούν για τον Εργοτέλη έδωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την πορεία της ομάδας του.
Γκόγκιτς: «Ούτε εγώ δεν το πίστευα στην αρχή»
Photo: (Action Images)

Προσγειωμένος για την πορεία του Εργοτέλη στη φετινή Football League παρουσιάστηκε ο Σίνισα Γκόγκιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κανείς δεν πίστευε στην προετοιμασία ότι θα έχουμε αυτή την πορεία», τόνισε ο Σερβοέλληνας προπονητής της κρητικής ομάδας.

Επίσης, πρόσθεσε: «Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και η προσοχή μας τώρα είναι στον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» του Γιώργου Χελάκη

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη στη Football League

«Γνωρίζαμε ότι το χθεσινό παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι και ο Ηρακλής Ψαχνών είχε να χάσει από την τελευταία μεταξύ μας αναμέτρηση τον περασμένο Οκτώβριο και ήταν είκοσι αγώνες αήττητος. Είχαν πολύ καλή ψυχολογία, όμως εμείς προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το ματς.

Χθες καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από την αρχή, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε κάποιες ακόμα ευκαιρίες και πήραμε στο τέλος μία σπουδαία νίκη. Τα παιδιά μεγαλώνουν σιγά-σιγά.

Προερχόμασταν από τον αγώνα με την Δόξα και δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Τώρα έπρεπε να νικήσουμε, αν και τα παιδιά είχαν άγχος. Μου αρέσει που μαθαίνουν να παίζουν με πίεση και δεν επέλεξαν τις ψηλές μπαλιές, αλλά την κυκλοφορία της μπάλας
».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κρητικός σύλλογος από την αρχή της σεζόν

«Δυστυχώς, “έφυγε” ένας σπουδαίος άνθρωπος (σ.σ: Απόστολος Παπουτσάκης). Στη θέση του περίμενα αρκετό καιρό τον Δημήτρη Παπουτσάκη, όμως εκείνος δεν μπορούσε να δώσει λύση και παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου. Βρέθηκαν πέντε άτομα, τα οποία έχουν ξεχάσει τις οικογένειές τους και προσπαθούν να δώσουν λύση στο οικονομικό κομμάτι.

Τα περισσότερα παιδιά είναι από την Κρήτη και από την Κ-20 του συλλόγου. Τους δίνουμε μία ευκαιρία και ελπίζω στο τέλος να βρούμε κάποια λύση στο οικονομικό ζήτημα. Εμείς, από την πλευρά μας, κοιτάμε ήδη κοιτάμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης
».

Για τους στόχους των Κρητικών από εδώ και στο εξής

«Κανείς δεν πίστευε στην προετοιμασία ότι θα έχουμε αυτή την πορεία. Ούτε εγώ ο ίδιος, αφού ξέραμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει την ομάδα, δεν πίστευα ότι θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Ωστόσο, μόνο με καθημερινή δουλειά μπορείς να καταφέρεις σημαντικά πράγματα και έτσι έχουμε αποτελέσματα από τη σκληρή δουλειά μας. Όλες οι ομάδες είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και η προσοχή μας τώρα είναι στον αγώνα με τον Απόλλωνα». ΠΗΓΗ.sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου