Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Φιλική νίκη στο Μεσολόγγι

 


Νικητής αναδείχτηκε ο Παναιτωλικός στο φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Μεσολόγγι με την ΑΕΜ. Τα καναρίνια επικράτησαν με 2-0 απέναντι σε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα. Τα γκολ για τους κυανοκίτρινους πέτυχαν Πασάς και Μπογντάνοβιτς. Με τα καναρίνια αγωνίστηκαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας Μπόγιοβιτς, Αραμπατζής και Τζούνιορ.

Το παιχνίδι

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα και να γίνεται ένα παιχνίδι κέντρου. Και οι δυο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα καλά, χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Πασάς μέσα από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τα καναρίνια, με κοντινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Καραγεωργίου άλλαξε όλους τους παίκτες εκτός από τον Κίτσα. Το παιχνίδι στην συνέχεια δεν διέφερε πολύ από το πρώτο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να τα καταφέρνουν αρκετά καλά, χωρίς όμως να δημιουργούν φάσεις. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας το πέτυχε ο Μπογντάνοβιτς με πέναλτι που κέρδισε ο Μπόγιοβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο για τον Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Ακουάρο, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ,Σφακιανάκης,Φαβάλι, Καμαρά, Πασάς, Κίτσας

Στο δευτερο ξεκίνησαν οι: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Τζιτζής, Δάρλας, Μπογντάνοβιτς, Γιανεφ, Μύγας, Μήλιος, Μπόγιοβιτς και Κίτσας          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου