Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Δημαρχείο (φωτο)

Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα και η Δημοτική Φιλαρμονική Αγρινίου κατέφθασε πριν λίγο στο Δημαρχείο. Η μελωδία από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα "πλημμύρισε" τον χώρο του δημαρχείου
Τα μέλη της Φιλαρμονικής παίζοντας τα κρουστά και πνευστά όργανα, έδωσαν μία πολύ διαφορετική νότα στην αγαπημένη μελωδία.

Ο Δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός έδωσε τις καλύτερες ευχές του στα μέλη της Φιλαρμονικής: «Χαίρομαι που προσφέρουν όλοι για τη Φιλαρμονική μας. Μας κάνετε περήφανους! Εύχομαι να γίνουν και άλλα παραρτήματα σε χωριά γιατί είναι μια διέξοδος για τα παιδιά. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες καλή συνέχεια στα μαθήματα σας . Υγείας σε εσάς και τις οικογένειές σας»

Ο μαέστρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής  κ. Βασίλης Κονίδας ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για την στήριξη του στη Φιλαρμονική χαρακτηρίζοντάς τον ʽʼαφανή ήρωαʼʼ γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «Δίνεται καθημερινά τον δικό σας αγώνα για να παρέχουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να μαθαίνουν δωρεάν μουσική.»

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους, χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ένα έτος το οποίο θα είναι δύσκολο, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε όλους μας, ότι θα το ξεπεράσουμε και ότι του χρόνου τέτοιο καιρό, θα έχουμε καλύτερες μέρες. Θέλω να μεταφέρω την αισιοδοξία μου ως Δήμαρχος του Αγρινίου, ότι απ το πρώτο κιόλας εξάμηνο του ʼ13, θα φανούν οι κόποι των προσπαθειών που έχουμε κάνει ως δήμος σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση όλων των δομών που προσφέρουμε, σε επίπεδο πρόνοιας αλλά και στα μεγάλα έργα που θα κατασκευάσουμε, ώστε να δοθούν και θέσεις εργασίας.
Εύχομαι αυτή τη χρονιά να πάνε καλύτερα τα πράγματα για όλους. Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σε όλο τον κόσμο!», δήλωσε αργότερα ο κ. Μοσχολιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου