Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Δεν φοράνε παντελόνια στη διοίκηση της ΑΕΜ

 
 
Λάβρος κατά της διοίκησης της ΑΕΜ και προσωπικά κατά του πρόεδρου κ. Βισβίκη, ήταν ο πρώην προπονητής της ομάδας Χρ. Βασιλείου σε δηλώσεις στο agriniopress.gr, όπου τονίζει ότι ο πρόεδρος έψαχνε αφορμή για να τον διώξει ακόμη και από την περίοδο των φιλικών!
Η αγωνιστική πορεία της ομάδος όμως δεν του έδωσε τις ευκαιρίες να κάνει κάτι τέτοιο.

"Όταν έγινε γνωστό ότι θα γίνει αναδιάρθρωση και την άνοδο στην Γ' Εθνική θα κερδίσουν αρκετές ομάδες, θεώρησαν ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και χωρίς προπονητή! Έτσι, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερα προφανής λόγος και προφασιζόμενοι μια κακή αλλά νικηφόρα εμφάνιση στο παιγνίδι με τον Όλυμπο, αποφάσισαν να στηρίξουν τον γυμναστή της ομάδας με τον οποίο ήμουν σε κόντρα

Αυτή τη στιγμή, δεν στέκει πουθενά ομάδα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιγνίδια και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ να τίθεται θέμα προπονητή. Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν γιατί αυτοί δεν φοράνε παντελόνια!", λέει χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλείου.

Τα λεγόμενα του Χρήστου Βασιλείου, επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση που είχε κάνει το agriniopress.gr, ότι δηλαδή ο λόγος της απόλυσης και όχι παραίτησης, είναι καθαρά οικονομικός, αφού η άνοδος της ομάδας θεωρείται δεδομένη.

Ο κ. Βισβίκης πάντως υποστηρίζει πως βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αυτό όμως μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου "ψάχνει την καλύτερη λύση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου