Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Την λύπη της εκφράζει η Διοίκηση του νοσοκομείου

Απάντηση του διοικητή του ΓΝ Αγρινίου, Λάμπρου Δημητρογιάννη, με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΙΡΖΑ Υγειονομικών, όπου κάνει λόγο για επικοινωνιακά παιγνίδια
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δημητρογιάννη:
"Mε αφορμή αναφορές  συνδικαλιστικού οργάνου που πρόσκειται σε συγκεκριμένο κομματικό σχηματισμό και  αναρτήθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο, η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τη λύπη της για το ύφος ορισμένων που υποστηρίζουν τη Δημόσια Υγεία .Ο χώρος Υγείας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους επικοινωνιακά παιγνίδια από κανέναν.
Η Υγεία είναι δημόσιο αγαθό ,απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και δεν κομματικοποιείται. Προφανώς κάποιοι λειτουργούν με νοοτροποίηση του παρελθόντος χωρίς να σέβονται και να υπολογίζουν αντικειμενικές ανάγκες .Τέτοιο παράδειγμα υπήρξε προ ημερών όπου κάποιοι ελάχιστοι  ευτυχώς χωρίς επιτυχία, επιδίωξαν να μη γίνουν προγραμματισμένα χειρουργεία χωρίς να ενημερώσουν και χωρίς να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα μη σεβόμενοι την υγεία των ασθενών.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι, τέτοιου είδους πρακτικές και λογικές δεν γίνονται ανεκτές
Αντιθέτως είναι στη διάθεση κάθε εργαζόμενου και πολίτη να συζητήσει οποιοδήποτε πρόβλημα  υπάρχει και να βρεθούν λύσεις από κοινού προς όφελος του Δημοσίου συμφέροντος. Οι αναφορές περί «ηλικίας» και «μαγαζάκια» στερούνται οποιασδήποτε σοβαρότητας και δεν μπαίνουν σε διαδικασία σχολιασμού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου