Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Kαρακώστας:Κάποιοι θεωρουν τσιφλίκι τους τον δήμο Ναυπάκτου

Αποκαλυπτικός ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στον δήμο Ναυπάκτου, που σε δήλωση του χθες προχώρησε σε διεκρινίσεις σχετικά με τις καταγγελίες και τις παραιτήσεις στην Αιτωλική Αναπτυξιακή. Προχώρησε όμως ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας: "Σε κάθε περίπτωση όμως παραμένει ανοικτό, για να μην πω ορθάνοικτο το θέμα που αρχικά είχα θέσει στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ναυπάκτου. Αυτό της ποιότητας του προεκλογικού αγώνα.
Κλείνουμε τα μάτια αν αυτό το περιορίζουμε μόνο στην ΑΙΤΩΛΙΚΗ και τις παραιτήσεις. Για όποιον έχει τα μάτια του και τα αυτιά του ανοικτά βλέπει γύρω του τα ρουσφέτια, τις μικροεξυπηρετήσεις και τις μάντρες των ιδιωτών με δημοτικό χρήμα.
Μήπως κάποια ταξίματα κρύβονται πίσω από το ότι αργούν να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα για την επιλογή προσωπικού στο ΚΕΠ; Για το θέμα μάλιστα έχει παρέμβει και ο συνήγορος του πολίτη. Αλλά ποιος τον ακούει; Προέχει η πολιτική επιβίωση των αιρετών που αντιμετωπίζουν το δήμο Ναυπάκτου σαν τσιφλίκι τους. Και βέβαια τα χειρότερα δεν είναι αυτά. Η μυρωδιά του χρήματος απλώνεται και απαιτεί να εξαγοράσει υποψηφιότητες και ψήφους. Είπαμε σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν αποδείξεις, γιατί κανείς δεν κόβει απόδειξη ούτε αποδίδει ΦΠΑ, αλλά δεν πρέπει ως κοινωνία να αντισταθούμε ακόμη και στην υποψία της εξαγοράς; Δεν πρέπει να παρθούν πολιτικές πρωτοβουλίες που να αναδεικνύουν τα ζητήματα αυτά. Εμείς πάντως στην ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα συνεχίσουμε καθαρά και έξω από μηχανισμούς. Πιστεύουμε δε ότι αυτό το εισπράττει θετικά η κοινωνία. Και αυτό θα αποδειχθεί και στην κάλπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου