Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ;


Όσο «σεμνά και ταπεινά» εμφανίστηκε και κινήθηκε στο χώρο της εκδήλωσης ομιλίας ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, τόσο σε αντίθεση κατεύθυνση, κινήθηκαν κάποιοι επώνυμοι που παραβρέθηκαν σ’ αυτή. Ο κ. Μοσχολιός έφτασε στη Παπαστράτειο Μέγαρο συνοδευόμενος μόνο από τη σύζυγό του. Κινήθηκε ανάμεσα στους εκατοντάδες αγρινιώτες που είχαν κατακλύσει την πλατεία Παναγοπούλου, χαιρέτησε και φίλησε όσους περισσότερους μπορούσε και μπήκε μέσα σε αποθέωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
Αντίθετα μέσα στην αίθουσα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σοφία Γιαννακά, εμφανώς μέσα στην αμηχανία από την παγωμάρα που συνάντησε, όταν έβλεπε κάποιον «δικό της» σηκωνόταν όρθια, κουνώντας χέρια, και με ένα ice-cream χαμόγελο άφηνε τη θέση της για τα απαραίτητα μάτσα-μούτσα!!! Μετρήσαμε ίσα με 7-8 «ανασηκώματα» τέτοιου είδους! Κάποιες δε κυρίες μεσ’ στη ζήλια (!!!), σχολίασαν δεόντως την κυρία βουλευτή!!! Ανάμεσά τους και μια με την οποία διπλοφιλήθηκε!!!! (ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί…..).
Σαν τη μύγα μεσ’ στο γάλα ξεχώριζαν ορισμένοι που το προηγούμενο διάστημα αν και ζούσαν στο Αγρίνιο καταγόμενοι όμως από το Παναιτώλιο ή το Καινούργιο πολέμησαν τον νέο δήμο Αγρινίου.
Εντύπωση και σχετικά σχόλια πάρα πολλών προκάλεσε η «άρνηση» του νομάρχη Αιτωλ/νίας να χαιρετήσει του βουλευτές του νομού μας. Σε κανέναν δεν έδωσε το χέρι του. Αντίθετα χαιρέτησε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα (μετ’ ασπασμού παρακαλώ), και βεβαίως τους περισσότερους δημάρχους που παρευρίσκονταν.
Μετά το τέλος, της εκδήλωσης έγιναν πολλά ενδιαφέροντα πηγαδάκια με τοπικούς κομματικούς και πολιτικούς παράγοντες. Στις παρακείμενες καφετέριες σχηματίστηκαν διάφορες παρέες με πολιτικό (;) ενδιαφέρον. Ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός σχεδόν κάθισε σε όλες. Όμως σε άλλη παρέα κάθισαν, ο νομάρχης Θύμιος Σώκος και διαφορετική ο κ. Κατσιφάρας (μαζί με Κουρουμπλή, Βαϊνά, Υφαντή, Φαφούτη κ.λ.π.).
Η Σοφία Γιαννακά συνοδευόμενη από την αστυνομική της φρουρά μετά το τέλος της ομιλίας έφυγε γρήγορα-γρήγορα να και πρόλαβε να φιληθεί σταυρωτά πριν με τη σύζυγο πρώην δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αγρινίου.
Α, να σημειώσουμε και ένα πράγμα που μας έκανε εντύπωση. Σε δύο φανοστάτες της πλατείας (ο ένας μπροστά στην είσοδο του Παπαστράτειου Μεγάρου και ο άλλος στην είσοδο της πολυκατοικίας που είναι το Συντριβάνι) οι λαμπτήρες ήταν καμένοι και φυσικά σβηστοί.

1 σχόλιο:

  1. ...δύο φανοστάτες της πλατείας (ο ένας μπροστά στην είσοδο του Παπαστράτειου Μεγάρου και ο άλλος στην είσοδο της πολυκατοικίας που είναι το Συντριβάνι) οι λαμπτήρες ήταν καμένοι και φυσικά σβηστοί...

    Το είδα κι εγώ. Μου έκανε τόση αντύπωση μάλιστα, που μετρώντας τον κόσμο της συγκέντρωσης τους έβγαλα 872. Να έφταιγε το σκοτάδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή