Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Το πιο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες,  στους πολίτες του νέου Δήμου Αγρινίου, ο Δήμαρχος της πόλης Παύλος Μοσχολιός. Όπως φαίνεται ο κ. Μοσχολιός ξεπέρασε κάποιες εσωκομματικές αγκυλώσεις και παρά τα «ξυνίσματα» συντρόφων του έχει συμπεριλάβει στο συνδυασμό του, υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Και όχι μόνον ένα ή δύο πρόσωπα. Είναι πολλοί αυτοί που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και διαδρομές. Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι από τον κεντρο-δεξιό χώρο. Υποψήφιοι από τον χώρο των Οικολόγων-Πράσινων και βεβαίως οι δύο υποψήφιοι που συμμετέχουν, μετά την στήριξη που παρείχε η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Πρακτικά τι σημαίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά ότι ο κ. Μοσχολιός στη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του επέδειξε ουσιαστικό έργο και χωρίς αποκλεισμούς. Και στην εποχή της έντονης κομματικής αντιπαλότητας αυτό σημαίνει πολλά. Και όχι άδικα ο κ. Μοσχολιός παρουσιάζεται ως φαβορί και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.
Οι επιλογές όμως του κ. Μοσχολιού φαίνεται ότι έχουν «ενοχλήσει» και κάποιους από το οργανωμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ. Ετσι όπως λένε χαρακτηριστικά: «χάθηκε ο κόσμος ο δήμαρχος να ζητήσει και ένα-δύο κομματικά μέλη να συμμετάσχουν στον συνδυασμό του;». Δίκιο ή άδικο το παράπονο δεν το ξέρουμε. Εύλογο ίσως…

1 σχόλιο: