Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

"Τα πήραν" οι νομαρχιακοί υπάλληλοι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη του ΔΣ των Νομαρχιακών υπαλλήλων του νομού, που τους κοινοποιήθηκε το σχέδιο του προεδρικού διατάγματος για τον Οργανισμό της αιρετής Περιφέρειας. Ούτε λίγο ούτε πολύ δεν υπάρχει πρόβλεψη για μια σειρά σημαντικών ειδικοτήτων υπαλλήλων που σήμερα εργάζονται με αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα, ενώ παράλληλα δίνεται η αίσθηση πως όλες οι σημερινές νομαρχιακές υπηρεσίες θα μεταφερθούν στην τρίτη πόλη του νομού, που ούτε πρωτεύουσα δεν είναι πλέον, το Μεσολόγγι!
Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγάλη ταλαιπωρία για τους περισσότερους κατοίκους του νομού, αλλά και για τους περισσότερους Νομαρχιακούς υπαλλήλους. Σαν να μην έφταναν αυτά ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Ντόλιος, καλεί τους συλλόγους να απαντήσουν σε μια μέρα! Το σχέδιο αυτό προσκρούει στις σφοδρές αντιδράσεις των υπαλλήλων που αύριο μαθαίνουμε ετοιμάζουν "μπλόκο" στον Περιφερειάρχη Τάσο Αποστολόπουλο, που επισκέπτεται τη Νομαρχία.

6 σχόλια:

  1. εκτός από όλα τα άλλα εισαι και αδιάβαστος κεραμιδόβλαχε...

    Νόμος 3852 - ΠΕΡΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

    ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
    ΑΡΘΡΟ 3 - ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
    " ζ. Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία περιλαμβάνει τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.Έδρα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι η Πάτρα.Κάθε νομός αποτελεί και περιφερειακή ενότητα και κάθε πρωτεύουσα νομού είναι έδρα της αντίστοιχης περιφερειακής ενότητας."

    την επόμενη φορά προτού γραψεις ανακρίβειες ενημερώσου πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ξεφτιλα τι δεν ειναι πρωτευουσα το Μεσολογγι? δεν ειναι εδρα της περιφερειακης ενοτητας?οποιος τολμησει να ανατρεψει το νομο θα παει μεσα ξεφτιλα..αρκετα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ;
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Ο ΣΙΩΚΟΣ ΘΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κεραμιδόγατε δέχεσαι επίθεση από Νου Δου Μεσολογγίου (Ierapolis.blogspot.com)!!!
    Απάντησε στα βλαχοφασιστάκια σε παρακαλώ!
    Αποκάλυψε επιτέλους ποιοι είναι αυτοί οι αμόρφωτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισχυρό Αγρίνιο, Ισχυρή Αιτωλοακαρνανία.
    Ένας Κατοχιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή