Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Κοινή κάθοδος Τραπεζιώτη – Αντωνόπουλου;


Συνεννοημένοι όπως όλα δείχνουν ήταν οι κ. Τραπεζιώτης και Αντωνόπουλος, για τις κινήσεις στις οποίες προέβησαν χθες, διοχετεύοντας τες μάλιστα επιλεκτικά, σε «φιλικά» τους μέσα και blogs. Έτσι, ο δήμαρχος Θεστιέων με μια ανακοίνωση, όπου κανείς μάλλον δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλει, ζητά μάλλον… συνδιαχείριση - συνδιοίκηση στον δήμο Αγρινίου και καταθέτει πρόταση για την συγκρότηση ψηφοδελτίου «πέρα από κόμματα και μηχανισμούς», προτείνοντας παράλληλα σύσκεψη των δημάρχων των δήμων που απαρτίζουν τον νέο δήμο Αγρινίου. Να θυμίσουμε βέβαια ότι είναι ο άνθρωπος που πολέμησε όσο κανένας άλλος να μην γίνει αυτός ο δήμος. Αλλά σύντομα θα σας φρεσκάρουμε τη μνήμη…
Είναι μια πρόταση που δεν πρόκειται βέβαια να βρει ανταπόκριση μιας και έγινε ακριβώς για να «ερεθίσει» τα αντανακλαστικά του κ. Αντωνόπουλου.
Την απάντησή του στην πρόταση του Τραπεζιώτη φαίνεται πως την είχε… από πριν έτοιμη ο Βασίλης Αντωνόπουλος και την διοχέτευσε επίσης επιλεκτικά και μάλλον μας προϊδεάζει με την κίνησή του αυτή για την κοινή κάθοδό του με τον δήμαρχο Θεστιέων.
Και ο παιδίατρος αναφέρεται στους μηχανισμούς και τα χρίσματα, λέγοντας πως τα χρίσματα τα δίνει η κοινωνία. Αλήθεια, τότε γιατί δέχθηκε να μπει στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων από το ΠΑΣΟΚ; Θα παραιτηθεί από το κόμμα που τον ανέδειξε;
Το βέβαιο είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες, με δεδομένο και το σχέδιο που υπάρχει, οι δύο άνδρες πιθανότατα να ανακοινώσουν και τη συνεργασία τους, αν και πληροφορίες συνεχίζουν να αναφέρουν πως ο κ. Αντωνόπουλος θα πιεστεί ασφυκτικά. Προς το παρόν δεν φαίνεται να κάνει πισω…

13 σχόλια:

  1. Σπέκουλα για την μετά-πρωθυπουργική ασφάλεια ζωής του Γεωργίου Παπανδρέου έχει από καιρού ξεκινήσει δια άρθρων και αρθριδίων στα διεθνή ΜΜΕ. (ως και αντικαταστάτη του Μπαν Κι Μουν τον φέρουν). Σημάδι εμφανές ότι όσοι τον ενθρόνισαν ανησυχούν σφόδρα για την αβλαβή αποκατάστασή του στα μετόπισθεν της πολιτικής ζωής. Στην ανησυχία τους περιλαμβάνονται και οι του υπουργικού του συμβουλίου συνεργοί, μηδέ εξαιρουμένων των ένθεν και ένθεν πολιτικών βαστάζων τους, αλλά και των Σημίτη και Καραμανλή συνενόχων τους,.. Κατά τα δημοσιεύματα θεωρείται βεβαία η λαϊκή έκρηξη οργής, στην βάση της οποίας προσθέτω εγώ, θα πειθαναγκαστούν άπαντες να λογοδοτήσουν ως προς την ασέλγειά τους επί του σώματος της «απόρου» κορασίδας εν ονόματι Ελλάς. Το άγχος των προστατών του συνίσταται στο ότι πλέον είναι πολύ πιθανόν αυτό να συμβεί ενώπιον του κατά φύση δικαστή τους και όχι μιας παρά φύση έδρας εικονικής τύπου Ειδικού Δικαστηρίου.. Του Ελληνικού λαού δηλαδή και στο επί του .......
    Συντάγματος υπαίθριο λαϊκό δικαστήριο με δεδομένο ότι το Ειδικό είναι καθεστωτικά απολύτως ελεγχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτον τον ασχετο τι τον βαζεις ρε Γατε;
    Τεσπα, επειδή είμαι Νεοδημοκράτης και αν και δεν γουστάρω τον Σταμάτη, αλλά γουστάρω Σαμαρά, καλώ τον Αντωνοπουλο να επιμεινει μπας και παρουμε τον δήμο. Θα είναι μεγάλη νίκη για τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. koita fatsa o trapeziotis pou thelei kai na mas kibernisei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντωνοπουλε - Τραπεζιώτη, δεν θα χαρίσουμε στη δεξιά τον δήμο, επειδή εσεις την ψωνίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΣΤΟΥΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΝΕΕΙ ΤΑ Λ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΡΕΦΕΙ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε έρμε γκόρτσο... τι όνειρου να βλιπις χτες του βραδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να είστε σίγουροι ότι ο Δημήτρης δεν θα βρει ουτε το δικό του στο Δήμο Θεστιέων.
    Μπάζει από παντού.

    κρίμα στον Βασίλη που τον αγκάλιαζε και του έδωσε στοργή και προδέρμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αριστέα στο κατωι.. κόκορας στα κεραμίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νατα τα παιδάκια
    νατα τα δημαρχάκια

    ψιλός, γκριζομάλλης, γαλανομάτης, πλαύσια γενειάδα, αντρακλας με τα όλα του ο Δημητρης.

    Τι, ποιος είπε ότι είναι τρύπια πιροστιά;
    Εκείνο το παλιόπαιδο ήταν πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημήτρη πες αλεύρι......

    ο Δ. Θεστιέων σε γυρεύει.....

    Ο αθεόφοβος μέχρι και από τα παιδάκια του χωριού στέρησε τα "κουρσάκια" (συγκρουόμενα), δεν έδωσε άδεια να εγκατασταθούν.

    "όπου και κοιτάξω, ο Δ. Θεστιέων με πληγώνει."

    - Μπαμπά λέει η κόρη μου , "γιατί δεν ήρθαν τα τσιγκρουόμενα φέτος".
    - "Δεν έδωσε άδεια δημαρχος κούκλα μου" απάντησα
    - Μπαμπά "άμα τον δω θα τον πατήσω με το ποδηλατάκιμου για να μάθει" απάντησε.
    - μην φοβάσαι κούκλα μου σε λίγες βδομάδες θα τον πατήσει ο λαός του Δ. Θεστιέων και όλοι ξέρουμε που και πότε. Κυριακή κοντή γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ti egine re paidia, kanena kalo logo gia ton Trapezioth tha akoysoyme?

    ΑπάντησηΔιαγραφή