Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Προσέγγιση Νομαρχιακής στον Αντωνόπουλο.


Συνάντηση με τον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ και φερόμενο ως "αντάρτη" υποψήφιο δήμαρχο στο Αγρίνιο Βασίλη Αντωνόπουλο, είχαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Τορουνίδης και η υπεύθυνη του τομέα αυτοδιοίκησης του οργάνου Αγγελική Ρούση.
Τα δύο στελέχη είχαν συζήτηση με τον πολιτευτή, που ζήτησε όπως μαθαίνουμε να συναντηθεί με της Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, ώστε να εκθέσει τις ενστάσεις του για την διαδικασία που ακολουθήθηκε για το Αγρίνιο, μιας και όπως είναι γνωστό ζητούσε δημοσκόπηση, ή και προκριματικές εκλογές, την στιγμή που είχε επίσης εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.
Πολλοί πιστεύουν οτι ενδεχομένως ο πολιτευτής να πειστεί τελικά και να αναθεωρήσει την στάση του που ήδη έχει προκαλέσει πρόβλημα στην συνοχή του ΠΑΣΟΚ στον νέο δήμο και ενώ από το "αντίπαλο" στρατόπεδο είναι πολύ σοβαρό πλέον το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη.
Μιας υποψηφιότητας που, παρά τις δεδομένες αδυναμίες που έχει, αν λάβουμε υπόψη μας και την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η ΝΔ αλλά και τις αντιπάθειες που έχει ο Σταμάτης, αναμένεται να στηριχτεί με πάθος από βουλευτές και πολιτευτές, γνωστό ποιούς, που απλά δεν θέλουν τον Σταμάτη στο κοινοβουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις γενικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Ο πανέξυπνος βουλευτής τα γνωρίζει όλα αυτά και σταθμίζει την κατάσταση

4 σχόλια:

  1. τι θελει η αγγελω,ρε παιδια? συρε σπιτι΄ς αγγιλκουλα μμμμμ !!
    αντε,σε ξεπερασε η εποχη καμαρι μμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βασιλάκης (πως λέμε Καϊλας χαχαχα ) προσπαθεί να αποσυρθεί "αξιοπρεπώς" αφού ούτε υποψήφιους δεν βρίσκει να δείτε τι κάνει η κρίση!!! Απλά το κόμμα (τουρουνίδης) δεν θέλει να τον "κάψει".
    Αν κατεβεί όμως τελικά να μου τρυπήσετε την μύτη εμένα στην "ανακαινισμένη" κεντρική πλατεία παρουσία όλων !!!!
    Μιλάμε για γέλιο !!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
    ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή