Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Η "Σέχτα" δολοφονησε τον Γκιόλια.


Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας περνά πλέον η υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ενώ αρχικά η υπόθεση οδηγούσε την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για χτύπημα μελών του κοινού ποινικού εγκλήματος, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας έδειξαν ότι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ίδια με εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις εναντίον του Α.Τ. Κορυδαλλού, του τηλεοπτικού σταθμού ALTER και στη δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια πριν από έναν χρόνο. Στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της αστυνομίας τέθηκαν οι 16 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Σ.Γκιόλιας και «έδειξαν» πιστόλια των 9mm.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, το θύμα βρισκόταν ανάμεσα στους δύο εκτελεστές τη στιγμή της δολοφονίας.
Ο Σ. Γκιόλιας ήταν επί 17 χρόνια συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που από το πρωι έγραφε στο zougla.gr οτι η δολοφονία δεν είναι έργο πληρωμένων εγκληματιών. Συγκεκριμένα έγραψε: "Ακούγοντας τις γελοιότητες ορισμένων Μέσων και τις ανακρίβειες, με το Τμήμα… ανθρωποκτονιών να αναζητά τους δράστες, αντιλαμβάνομαι πόσο μακριά είναι νυχτωμένοι όλοι αυτοί, μέσα στη χειμερία νάρκη ή τη θερινή τους ραστώνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου