Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τα "Ελαιοθέστια" ανάβουν φωτιές στον δήμο Θεστιέων.


Πριν καλά - καλά συνέλθει από τους σοβαρούς ενδοπαραταξιακούς τριγμούς που του προκάλεσε η εμμονή στον παρατριχώνιο δήμο, ο δήμαρχος Θεστιεων, ανοίγει και νέα μέτωπα, τόσο εντός όσο και εκτός των ορίων του δήμου του.
Αιτία αυτή τη φορά τα "Ελαιοθέστια" οι γιορτές που οργανώνει ο δήμος αυτές τις μέρες και όπου οι μεγάλοι σύλλογοι του για πρώτη φορά δεν συμμετέχουν, καταγγέλλοντας απαράδεκτες συμπεριφορές από την δημοτική αρχή. Ο δήμος απαντώντας κάνει λόγο για πολιτικά παιγνίδια, όμως αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού όπως φαίνεται η διοργάνωση των εκδηλώσεων προκαλεί εύλογη δυσφορία και στη Νομαρχία.
Αυτό γιατί στις γιορτές "Ελαιοθεστια" περιλαμβάνεται το 3ο art lake festival που τα προηγούμενα δυο χρόνια οργανώθηκε και υλοποιήθηκε αλλά και αποτέλεσε ιδέα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ενώ δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής από τον δήμο.
Φέτος για άγνωστους λόγους ο δήμος Θεστιέων οργανώνει το φεστιβάλ, χωρίς καν να ρωτήσει την Νομαρχία που είχε την σύλληψη, υλοποίηση και υλικοτεχνική - οικονομική υποστήριξη του φεστιβάλ τα προηγούμενα χρόνια.
Έτσι ο δήμος φέτος αντιγράφει και οργανώνει μια εκδήλωση της Νομαρχίας, καλώντας τη απλά να παρευρεθεί!
Εύλογες λοιπόν οι απορίες του αρμοδίου αντινομάρχη Πάνου Κατσούλη, που ζητά διευκρινήσεις από τον δήμο Θεστιέων με επιστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου