Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Λαχτάρησαν επιβατες λεωφορείου του ΚΤΕΛ


Πανικός επικράτησε χθες το πρωί, σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, λίγο μετά την αναχώρηση του από τον Κηφισό.
Κοντά στην λεωφόρο Καβάλας το όχημα παρουσίασε βλάβη και άρχισε να βγάζει καπνούς από την μηχανή του. Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν όταν συνειδητοποίησαν πως ο οδηγός βγήκε από το λεωφορείο αφήνοντας τους μέσα στο όχημα και δίνοντας τους την εντύπωση ότι το εγκατέλειψε.
Επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης και τελικά οι επιβάτες διέφυγαν αφού κάποιοι έσπασαν πλαϊνά παράθυρα ενώ επιβάτης άνοιξε την πλαϊνή πίσω πόρτα.
Η βλάβη του αυτοκινήτου οφείλονταν σε βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηλεκτρική τροφοδοσία.
Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας Α.Ε. κ. Καψιαμπέτης ενημερώθηκε για το συμβάν και είπε πως αν και δεν υπήρχε κίνδυνος, ο οδηγός όφειλε πρώτα να χρησιμοποιήσει τους εδικούς μοχλούς που υπάρχουν μέσα στο λεωφορείο, ώστε να ανοίξουν μηχανικά οι δυο πόρτες και να φύγουν οι επιβάτες και μετά να επιχειρήσει να αντιμετωπίσει την όποια βλάβη. Την σοβαρή αυτή αβλεψία του οδηγού, ο κ. Καψιαμπέτης εξήγησε πως ήταν αποτέλεσμα του πανικού του οδηγού.
«Είναι ένα ατυχές γεγονός και σίγουρα ανησύχησε τους επιβάτες, στους οποίους ζητάμε ως ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας συγγνώμη» λέει ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου