Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

"Συγγνώμη αν σε καταπίεσα"


Με αυτά τα λόγια ο Θύμιος Σώκος απάντησε σήμερα στον Στάθη Λουκόπουλο, σχετικά με την παραίτηση του δεύτερου από την θέση του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου, αλλά και την αποχώρησή του από την ομάδα της πλειοψηφίας.
Νόμιζε ευκολότερο και ξεκούραστο τον ρόλο του προέδρου ο Στάθης Λουκόπουλος, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τα όσα είπε σήμερα στο Συμβούλιο αλλά και απο τα όσα προκύπτουν από την επιστολή που έδωσε στον νομάρχη και η οποία δημοσιοποιήθηκε. Μεταξύ άλλων ανέφερε οτι αισθανόταν.. καταπιεσμένος από τον νομάρχη, οτι δεν του έδινε πρωτοβουλίες, ενώ σαν αφορμές πήρε δυο γεγονότα, που μάλλον μας δείχνουν και πόσο ρηχή είναι η πολιτική του σκέψη. Οτι δηλαδή όταν ο νομάρχης πήγε τελευταία στη Ναύπακτο στις 28 Ιουνίου δεν... ήπιε καφέ μαζί του και οτι στις γιορτές της Πρωτομαγιάς, την Νομαρχία στη Ναύπακτο εκπροσώπησε ο κ. Πετρόπουλος και όχι ο ίδιος! Θίχτηκε λέει ο κ. Λουκόπουλος...
Προχώρησε όμως και ακόμη παραπέρα, επιδεικνύοντας και μεγαλοϊδεατισμό αφού υποστήριξε πως αν δεν ήταν αυτός υποψήφιος, ο Σώκος θα έπαιρνε στη Ναυπακτία 16% το 2006 και τελικά πήρε 40% λόγω… Λουκόπουλου.
Ξέχασε να πει βέβαια, πόσο πήρε ο ίδιος στην Ναύπακτο και ότι αν δεν ψηφίζονταν και στηρίζονταν από τον Σώκο σε άλλες περιοχές, σήμερα δεν θα ήταν καν Νομαρχιακός Σύμβουλος.
Στην ουσία σήμερα, η παρουσία του Στάθη Λουκόπουλου, ήταν μια πολιτική τραγωδία, που μάλλον θέτει οριστικά τέρμα και στις όποιες βλέψεις του για τον δήμο της Ναυπάκτου.
Άλλωστε, για όσους ξέρουν, οι ίδιοι οι Ναυπάκτιοι έχουν συγκεκριμένη άποψη.

2 σχόλια:

  1. o σωκος θα καθορισει ποιος θα ειναι υποψηφιος στον δημο ναυπακτου?μηπως την εχετε δει πολυ αγαδες εκει στο αγρινιο?περιμενουμε να σπασει ο διαολος το ποδαρι του και να θεσει υποψηφιοτητα για περιφερειαρχης.θα φαει μαυρο στην ναυπακτια που θα ειναι ολο δικο του.Τετοιον υπερφιαλο τοπικιστη και εχθρο της ναυπακτου και της περιοχης της δεν εχουμε ξαναδει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διαβασε πρωτα την sarakaimara και μετα την ανυπαρκτη απαντηση (αποδοχη των λογων)του νομαρχη και τα συμπερασματα ερχονται μονα τους.............εχασε στα ματια ολων και των ημετερων με την ειρωνικη μη απαντηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή