Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ Ο ΧΡ. ΒΕΡΕΛΗΣ

Άργησε λίγο αλλά όπου να ’ναι ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη κ. Χρίστος Βερελής, που ως γνωστόν έλκυε την καταγωγή αλλά και εκλεγόταν στο νομό μας, σύντομα θα κληθεί να καταθέσει στην εξεταστική για θέματα συμβάσεων αρμοδιότητας του με τη SIEMENS. Όπως λένε και γράφουν αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης η εξεταστική επιτροπή θα ζητήσει από τον πρώην υπουργό διευκρινήσεις και λεπτομέρειες για σειρά συμβάσεων της Γερμανικής Πολυεθνικής με τον Ελληνικό Δημόσιο για θέματα του Ο.Σ.Ε. του Προαστιακού κ.λ.π.

Ήδη η αντίδραση του κ. Βερελή εκδηλώθηκε σε εκπομπή του καναλιού EXTRA 3 (του κ. Κουρή) αλλά και σε τοπικό μπλόγκ με το οποίο συνεργάζεται και διατηρεί φιλικές σχέσεις ο πρώην συνεργάτης του (υπάλληλος του Τραμ αλλά και δημοσιογράφος στο αγρινιώτικο τοπικό τηλεοπτικό μονοπώλιο) κ. Μάκης Μάκκας.

Άγνωστο τι θα βγει από την εξεταστική και από όλη τη διαδικασία. Εμείς πάντως να θυμίσουμε τη λαϊκή παροιμία «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Ως Αιτωλ/νάνες πάντως εμείς ευχόμαστε, ο κ. Βερελής να αποδοθεί πάλευκος στην κοινωνία και να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία, την επαγγελματική του σταδιοδρομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου