Κυριακή 16 Μαΐου 2010

"Σάρωσε" ο Μοσχολιός σε ιντερνετική δημοσκόπηση


Προβάδισμα... 45 μονάδων έχει ο Παύλος Μοσχολιός από τον δεύτερο Βασίλη Αντωνόπουλο σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση που έκανε φιλικό blog (δικό μου, όχι του Μοσχολιού...) σχετικά με τους υποψηφίους δημάρχους για τον δήμο Αγρινίου, από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Η δημοσκόπηση, που όπως φαίνεται υπήρξε και αδιάβλητη, μιας και αν και επιχείρησα να διπλοψηφίσω δεν το κατάφερα (δεν λέω υπερ ποιού-ποιάς) του paronetol.blogspot.com είχε τα εξής αποτελέσματα:
Παύλος Μοσχολιός 350 (62%)
Σοφία Γιαννακά 54 (9%)
Βασίλης Αντωνόπουλος 98 (17%)
Δημήτρης Τραπεζιώτης 56 (10%)
Ψήφοι: 558

6 σχόλια:

  1. to filiko sou blog omws,an kai psifisan 558 atoma,den evgale tsimoudia gia tin dimoskopisi...gia na doume pote tha tin sxoliasei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην εισαι αδικος, φορα παρτιδα την εχει, δεν χρειαζεται σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν άντεξες. Ήθελες σώνει και καλά να υπηρετήσεις πιστά τον εργοδότη σου. Δεν μου φαίνεται περίεργο. Όμως ξεχειλίζει ο πανικός που σας έχει καταλάβει εκεί στο στρατόπεδο του μπάτλερ. Αν οι δημοσκοπήσεις (και ιδιαίτερα οι στημμένες που ψηφίζουν όλοι από 10 κομπιούτερς) έβγαζαν κα Δήμαρχο τότε θα έστηναν και άλλοι. Ηρέμησε. Χωρίς χαλάρωση δεν το απολαμβάνεςι (το ουίσκυ εννοώ βεβαίως - βεβαίως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον, μαλλον δε γνωριζεις το κολπακι για να διπλοψηφιζεις...κι ομως ειναι πολυ ευκολο..και απο το ιδιο υπολογιστη εννοω...;-)
    o ψαχνων βρισκει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε 11.14 και 2.28,λες και ο μοσχολιος χρειαζεται 10 κομπιουτερ ή ''κολπακια'' για να κερδισει σε μια δημοσκοπηση,τους ανυπαρκτους.ο κοσμος ξερει και κρινει και δεν χρειαζεται τις χαζο-ιντερνετικες δημοσκοπησεις για να φανει το αυτονοητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ; ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 20 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!ΕΛΑ ΤΩΡΑ!Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή