Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Eκαναν ερώτηση την επιστολή Σώκου



Αρμονική όπως φαίνεται είναι η συνεργασία Πάνου Κουρουμπλή και Σοφίας Γιαννακά με τον Θύμιο Σώκο, αφού η επιστολή του νομάρχη προς την Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα του ΟΠΑΔ στην Αιτωλοακαρνανία, κατατέθηκε ως ερώτηση από τους δυο βουλευτές. Αυτη η πρωτοβουλία δεν αποκλείεται να συνεπάγεται και μια πιο στενή συνεργασία των δυο βουλετυών που διακρίνονται για την μαχητικότητά τους.
Συγκεκριμένα, ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής προς τους συναρμόδιους Υπουργούς, κ. Υπουργό Οικονομικών και κα. Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τη συνυπογραφή της βουλευτού κας. Σοφίας Γιαννακά. Θέμα της ερώτησης η λειτουργία των Υπηρεσιών Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου.
Συγκεκριμένα οι βουλευτές επισημαίνουν πως μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στη λειτουργία των Υπηρεσιών Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου(Υ.Π.Α.Δ.) σε ολόκληρη τη χώρα, λόγω σοβαρής έλλειψης ελεγκτών ιατρών που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (Ο.Π.Α.Δ.).
Εν συνεχεία ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί. «Σε τι άμεσες ενέργειες θα προβείτε για την ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό του Ο.Π.Α.Δ., ώστε να λειτουργήσουν εύρυθμα οι κατά τόπους Υ.Π.Α.Δ. και να εξυπηρετούνται ομαλά οι ασφαλισμένοι του εν λόγω οργανισμού;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου