Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ;


ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ
Καθε δικαίωμα να ειναι εκνευρισμένοι και δυσαρεστημένοι είναι οι εκπρόσωποι των κορυφαίων φορέων του νομου της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας, από την στάση του προέδρου της ΤΕΔΚ Αποστόλη Κοιμήση. Σα να μην έγινε ποτέ η δημόσια διαβούλευση και σαν να να μην κλήθηκαν ποτέ οι φορείς αυτοί για να εκφέρουν γνώμη, η πρόταση του κ. Κοιμήση ήταν ακριβώς η αντίθετη από αυτήν που υποστήριξαν οι φορείς στο Αγρίνιο. Και μιλάμε για το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, το ΤΕΕ, την Ένωση Συνεταιρισμών, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών του νομού, τους εργαζομένους στους δήμους, την ΑΔΕΔΥ, τον δικηγορικό σύλλογο και ένα σωρό άλλους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς που είχαν ΟΛΟΙ την ίδια θέση
"Όλοι οι φορείς αυτοί έχουν πολλές χιλιάδες μέλη συνολικά, έκαναν επιτροπές και δούλεψαν για να έχουν τεκμηριωμένες προτάσεις και ομόφωνες αποφάσεις, οπότε θέλουμε να ξέρουμε κι εμείς τι κριτήριο επικράτησε τελικά, για να έχει ο κ. Κοιμήσης τέτοια πρόταση για την Τριχωνίδα και το Αγρίνιο" λένε κάποιοι από τους εκπροσώπους αυτών των φορέων.
Οι περισσότεροι κατάλαβαν για άλλη μια φορά, οτι οι μυστικές συναντήσεις και το παρασκήνιο έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου