Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Οτι ειναι νόμιμο, είναι και ηθικό;


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ TROKTIKO ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΕΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
"Όργιο ίντριγκας και διαπλοκής εκτυλίσσεται αυτές τις ημέρες, καθώς την Κυριακή διεξάγονται εκλογές για τα νέα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα. Το διακύβευμα δεν είναι μία θέση στη διοίκηση του ΤΕΕ, αλλά όσα θα γίνουν μετά την εκλογή. Η ίντριγκα φτάνει μέχρι το μεδούλι και όχι μόνο ...
στην Αθήνα. Όπως, για παράδειγμα, ... σε ένα από τα μικρότερα περιφερειακά τμήματα, κάπου στη Δυτική Ελλάδα, όπου ο εν ενεργεία πρόεδρος του, που μεταξύ άλλων ήταν και υποψήφιος βουλευτής, τα βρήκε με πρόεδρο μικρής τράπεζας που εξαρτάται άμεσα από το ΤΕΕ και διόρισε τη σύζυγό του νομική σύμβουλο για τις υποθέσεις της τράπεζας με το τοπικό κατάστημα της. Το φοβερό; Ο ένας είναι της Νέας Δημοκρατίας και ο άλλος του ΠΑΣΟΚ.
Αυτά βλέπουν οι μηχανικοί και θα τους φασκελώσουν όλους. Το μυαλό τους στο βόλεμα, στα μαγαζάκια που συντηρεί το ΤΕΕ, από το υστέρημα των μηχανικών. Δεν πάει να έρθουν δέκα Νομισματικά Ταμεία, αυτοί το χαβά τους, πως θα ξεκοκαλίσουν τα λεφτά και την περιουσία που τους επιτρέπει το κράτος να διαχειρίζονται, όπως τους βολεύει.
Τίποτα δεν γίνεται, χωρίς αντάλλαγμα, στο ΤΕΕ. Μαυρογιαλούροι, όλοι τους. "
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ TROKTIKO.
ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΕ ΣΕ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ" ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου