Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

17AΡΗΣ XΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ


"ΒΟΥΤΗΞΕ" ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ TΣΑΚΙΣΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
Ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκαν τραυματισμένο το νιόπαντρο ζευγάρι αλλά και ο τύπος των τραυμάτων, έκανε τους πάντες να μιλούν αρχικά για αγριο ξυλοδαρμό. Τελικά όμως αποδείχθηκε πως το νιόπαντρο ζευγάρι στην Κεφαλλονιά, ο λογοθεραπευτής από το Αγρίνιο και η 30χρονη γυνάικα του,τραυματίστηκαν τόσο σοβαρά και με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από μοτοσικλέτα.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, δράστης είναι ανήλικος, 17χρονος από την περιοχή. Σε βάρος του, σχηματίζεται δικογραφία για εγκατάλειψη σε τροχαίο, οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς δίπλωμα, βαριές σωματικές βλάβες και έκθεση.
Το ζευγάρι είχε βρεθεί με σοβαρά τραύματα, από διερχόμενο άτομο στις 18 Απριλίου, στη γέφυρα «Δεβοσέτου». Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή σε νοσοκομεία της Αθήνας.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, στην οικία όπου διαμένει ο δράστης με τους γονείς του, βρέθηκε και κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα, η οποία φέρει φθορές από την παράσυρση ενώ παραγγέλθηκε σχετική πραγματογνωμοσύνη.
Επιπλέον, σε βάρος του πατέρα του σχηματίστηκε δικογραφία για παραχώρηση της μοτοσικλέτας.
ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου