Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

"ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ"


ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ
Την πρόθεση της να "θυσιαστεί" για να βγάλει το Αγρίνιο και το τοπικό ΠΑΣΟΚ από το αδιέξοδο, εκδηλώνει σύμφωνα με φιλικό μου μπλοκ (γιατί όλοι φίλοι μου είναι...) η Σοφία Γιαννακά.
Η δήλωση αυτή, αν έγινε, έχει προκαλέσει πλήθος θετικών σχολίων, αλλά στην... τοπική ΝΔ! Θεωρείται σίγουρο πως η κ. Γιαννακά με τις μεγάλες αντιπάθειες που έχει στο Αγρίνιο ειδικά, θα διχάσει το ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι σήμερα δεν απέκλεισαν το γεγονός πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, να μεταπηδήσουν ακόμη και στο Νεοδημοκρατικό ψηφοδέτλιο, εαν η κ. Γιαννακά "επιμείνει στις απειλές της" να "σώσει" το ΠΑΣΟΚ από το αδιέξοδο.
Το πολύ αρνητικό κλίμα που προκαλεί στο Αγρίνιο η δήλωση αυτή, επαναλαμβάνω αν έγινε, σκοπεύουν οι επίδοξοι μνηστήρες της ΝΔ στο Αγρίνιο να το συντηρήσουν. Που θα έβρισκαν ξανά τέτοια ευκαιρία;
Προς το παρόν πάντως η κ. Γιαννακά. μέχρι να βγάλει το Αγρίνιο και το ΠΑΣΟΚ από τα αδιέξοδα, συνεχίζει τις καίριες παρεμβάσεις της για μεγάλα θέματα του νομού: Αφού έστειλε "πλήθος" λιμενικών και αστυνομικών στον Μύτικα (ενας-ενας παιδιά...), αποφάσισε να βγάλει τους κατοίκους των Σιτομένων από το πρωτοφανές ... τηλεοπτικό αδιέξοδο που υφίστανται. Ζητά να πιάνουν στο χωριό τα κανάλια τα κρατικά, γιατί υπάρχει πρόβλημα με το σήμα. Όπως μαθαίνω στο χωριό εξαιτίας του προβλήματος, οι... γεννήσεις έχουν πολλαπλασιαστεί (τι άλλο να κάνεις, άμα δεν έχεις κρατική TV;) με αποτέλεσμα να δημιουργείται οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα και ανεξέλεγκτη πληθυσμιακή έκρηξη.
"Τρία πλια κι ένα τσων" που λένε και στο χωριό μου...

2 σχόλια: