Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

"ΠΑΙΖΕΙ" Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ;


Η πρώτη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ Σώκου και Κατσικόπουλου, είναι πλέον γεγονός και πολλοί θεωρούν πως ακόμη δεν έιδαμε τίποτε, την στιγμή μάλιστα που παρά τις προσπάθειες του Αγρινιώτη Νομάρχη, φαίνεται πως τα όρια των Περιφερειών δεν αλλάζουν.
Φαίνεται επαναλαμβάνουμε.
Η κόντρα αυτη δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει "άγρια" μορφή, την οποία φοβούνται οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ, που σε κάθε περίπτωση δεν θέλουν τέτοια εικόνα, ειδικά σε μια τέτοια "πράσινη" περιφέρεια και με δεδομένο πως τον Νοέμβριο που είναι οι εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα εισπράξει μεγάλο κόστος από τα μέτρα που πήρε.
Έτσι, το ενδιαφέρον μετακινείται, τη στιγμή που είναι σίγουρο πως ο Παπανδρέου θέλει για τον νέο θεσμό, νέους και άφθαρτους πολιτικούς. Από Πάτρα μεριά απ'όπου μεταδίδω σήμερα, ακούγονται πλέον ονόματα Υφυπουργών και γενικότερα πολιτικών που δεν ενεπλάκησαν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχουν το "ατού" την ευρεία κομματική αλλά και κοινωνική αποδοχή. Η Περιφέρεια έχει δυο Υφυπουργούς ως γνωστόν πρώτους σε σταυρούς σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία, αλλά το όνομα που ακούγεται σιγά-σιγά όλο και πιο πολύ, είναι αυτό του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Σπύρου Κουβέλη. Τομεάρχης Περιβάλλοντος στο ΠΑΣΟΚ με ρόλο στη διαμόρφωση του συνθήματος της "πράσινης ανάπτυξης" που ωφέλησε πολύ το κόμμα, κυβερνητικό στέλεχος πλέον, νέος, ωραίος, άφθαρτος και με καταγωγή από το Αντίρριο, για να μην ξεχνιόμαστε... Ιδανική περίπτωση με δυο λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου