Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΪΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ;



ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΪΤΗ...
Ρε γαμώτο υπάρχουν κάποια πράγματα σε αυτη τη κυβέρνηση που δεν μου θυμίζουν και τόσο σοσιαλισμό κλπ πανανθρώπινες αξίες που αυτός (ο σοσιαλισμός ντε...)λένε πως εκπροσωπεί, μεταξύ άλλων και την αλληλεγύη μεταξύ των λαών που δοκιμάζονται.
Στο.. πιτς φυτίλι στείλαμε προχθες κομάντα στο Μαρόκο να ψάξουν τον σεϊχη του Αμπου Ντάμπι που κατέπεσε με το ανεμοπλάνο του και που τελικά βρέθηκε νεκρός.
Ο σεϊχης βρίσκονταν στην 27η θέση της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και άνθρωπος με παγκόσμια επιρροή σε οικονομικά θέματα. Τα χρήματα που διαχειρίζονταν ο 41χρονος σεϊχης ετησίως είναι περίπου 800 δισ. δολάρια ΗΠΑ, ποσό διπλάσιο από το ΑΕΠ της Ελλάδας.
Η Abu Dhabi Mar αναμένεται να αποκτήσει εκτός απροόπτου το 75% των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ενώ το Abu Dhabi έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για πολλές επενδύσεις στην Ελλάδα.
Τον Ιανουάριο, η Ελλάδα δεν είχε λεφτά για να στείλει αποστολή διάσωσης για τους θαμμένους φουκαράδες του σεισμού της Αϊτής Τα λεφτά τελικά γι'αυτην την αποστολή τα κάλυψε Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου