Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ε, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;



ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΆΛΙ
Διλήμματα περί "ξεπουλήματος εθνικού πλούτου" μας σερβίρουν κάτι "ενεργοί πολίτες" (εξ Αθηνών οι περισσότεροι ορμώμενοι..) που τελευταία επανενεργοποιήθηκαν για να μας "σώσουν" και πάλι από πάσης φύσεως καπιταλιστικό-αμερικανικό δάκτυλο στην περιοχή. Η συγκεκριμένη μικρή ομάδα, αποτελούμενη κυρίως από άτομα συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και αντεξουσιαστών, συμμετείχε στις κινητοποιήσεις για τον λιθάνθρακα, όπου όμως εκεί, όλη η κοινωνία και οι φορείς του νομού, είπαν όχι. Εδώ είναι και η μεγάλη διαφορά.
Δεν θα πούμε πως αυτό που θέλουν να κάνουν οι Άραβες είναι φιλικό στο περιβάλλον, προς Θεού,(η μάλλον προς... Αλλάχ) ποια επένδυση δεν έχει επίπτωση, αλλά οι συγκεκριμένοι θέλουν να προκαλέσουν λάθος αντανακλαστικά στον κόσμο. Κι αυτό επειδή χθες στο "Βήμα" γράφτηκε οτι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το Πλατυγιάλι και οι ενεργοί πολίτες εξανίστανται... Ε και τι έγινε, ιδιωτικό δεν ήταν και πριν; Τράπεζες το έχουν το λιμάνι, που ανήκουν σε άλλες, ακόμη μεγαλύτερες πολυεθνικές. Που είναι το πρόβλημα, στο οτι ενδιαφέρονται οι Άραβες και είναι δήθεν από πίσω τους οι κακοί Αμερικάνοι; Μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Εντάξει, δικαίωμα του καθενός είναι να αντιδρά, αλλά στο συγκεκριμένο πολύ φοβάμαι οτι οι "ενεργοί" θα "φάνε το μούτρα τους".
Δεν κοιτάνε λίγο το θέμα με τους Βούλγαρους στη Μαγούλα, που τους πίνουν το αίμα κάτι τοπικά αφεντικά και ζουν μέσα στην αθλιότητα; Η καλύτερα να διαδηλώσουν για τον νεκρό Αφγανό στα Πατήσια; Αλλά μπα...Τους ενδιαφέρουν μόνο τα "μεγάλα";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου