Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ANEΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...


Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας που έπληξε μετά από τρία χρόνια και πάλι την οικογένεια Νικολόπουλου, την οικογένεια των κυνηγών που δολοφονήθηκαν από τον κτηνοτρόφο Διονύση Φούκα, τον Νοέμβριο του 2006, στα Καλύβια.
Τα μεσάνυχτα βρέθηκαν νεκρές η 52χρονη μητέρα και η 16χρονη αδελφή του Αλέξη Νικολόπουλου, του νεαρότερου από τα θύματα του πενταπλού φονικού.
Τις δύο γυναίκες βρήκε νεκρές και πεσμένες στο πάτωμα του σπιτιού τους, στο χωριό Καμαρούλα, το τρίτο παιδί της οικογένειας, ο 23χρονος Βασίλης, όταν επέστρεψε από την Αθήνα, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού.
Δίπλα τους βρέθηκαν ποσότητες του εντομοκτόνου Μethonil και δύο ιδιόχειρα σημειώματα.
Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο επιβεβαίωσε την αιτία θανάτου των δύο γυναικών: δηλητηρίαση από κατάπωση μεγάλης ποσότητας εντομοκτόνου. Όπως προκύπτει μάλιστα από τα σημειώματα, η μητέρα (που ήταν διαζευγμένη) αυτοκτόνησε πρώτη και λίγο μετά αφού την βρήκε η κόρη της, αποφάσισε και εκείνη να βάλει τέρμα στη ζωή της με τον ίδιο τραγικό τρόπο.
Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας. Στην Καμαρούλα, κάτοικοι λένε πως η 52χρονη γυναίκα ειδικά το τελευταίο διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ είναι άγνωστο εάν λάμβανε κάποια ψυχολογική υποστήριξη.
Στη φωτογραφία το 17χρονος Αλέξης, που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2006 στα Καλύβια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου